NBA: Dragić umjesto Lovea na “All-Staru”

Foto: fah

Branič Miami Heata Goran Dragić (31) po prvi će put u karijeri nastupiti na NBA “All-Star” utakmici, okupljanju najboljih košarkaša u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi koja će se odigrati 18. veljače u Los Angelesu, objavio je u četvrtak povjerenik NBA lige Adam Silver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragić će na “All-Star” utakmici zamijeniti krilo Cleveland Cavaliersa Kevina Lovea koji je otkazao nastup zbog loma lijeve ruke kojega je zadobio prije dva dana protiv Detroit Pistonsa.

Dragić će tako zaigrati za momčad koju je izabrao LeBron James te će postati prvi Slovenac koji će nastupiti na ovoj ekshibiciji.

Nakon što je u rujnu predvodio Sloveniju do naslova europskog prvaka, Dragić je nastavio s odličnim igrama i u klubu, sa 17.0 koševa i 4.8 asistencija predvodi Miami koji s omjerom pobjeda i poraza 29-22 vodi u skupini Southeast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.