NBA liga: Rajon Rondo se priključio LeBronu Jamesu u Lakersima

Foto: fah

Rajon Rondo napustio je New Orleans Pelicanse i pridružit će se LeBronu Jamesu u Los Angeles Lakersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rondo koji je pomogao 2008. godine Boston Celticsima da osvoje naslov prvaka potpisao je jednogodišnji ugovor s Lakersima vrijedan 9 milijuna dolara, javljaju američki mediji.

Rondo (32) je do sada igrao za Boston, Dallas, Sacramento i Chicago. Prosjek prošle sezone u Pelicansima je bio 8,3 koševa, 8,2 asistencija i 4 skoka po utakmici.

Da bi napravili mjesta za Ronda a poštujući “salary cap”, Lakers su pustili Juliusa Randlea koji prelazi u New Orléans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.