NBA: Porazi Knicksa i Cavsa

Foto: Fah

U susretima američke profesionalne košarkaške NBA lige igranima u ranijem terminu u ponedjeljak klubovi u kojima igraju hrvatski igrači Mario Hezonja i Ante Toni Žižić, New York Knicksi i Cleveland Cavaliersi pretrpjeli su nove poraze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hezonja je u 109-127 domaćem porazu New York Knicksa od Oklahoma City Thundera igrao 11 minuta i za to vrijeme postigao pet koševa (šut za dva 2-5, slobodna bacanja 1-2) uz dva skoka.

Goste je do 28. pobjede u 46. nastupu ove sezone predvodio Paul George sa 31 ubačajem, dok je Russell Westbrook bio nadomak novom “triple-doubleu” sa 17 poena, 10 skokova i 9 asistencija. Tim Hardaway mlađi je sa 23 pogotka predvodio strijelce Knicksa koji su sada na omjeru pobjeda i poraza 10-35.

Ante Toni Žižić je u 88-104 porazu Cleveland Cavaliersa na svom terenu od Chicago Bullsa za 28 minuta ubacio 13 koševa (šut za dva 4-7, slobodna bacanja 5-6) uz devet skokova, dvije asistencije i po jednu osvojenu loptu i blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju začelja najefikasniji kod Cavsa, koji su s omjerom 9-39 i dalje posljednji u ligi, bio je Collin Sexton sa 18 ubačaja, dok je Zach LaVine sa 25 poena najzaslužniji za pobjedu Bullsa koji su sada na omjeru 11-36.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.