NBA: Tri trice Damjana Rudeža

Hrvatski košarkaš Damjan Rudež postigao je tri trice i 9 koševa u domaćem porazu porazu svojih Indiana Pacersa od Washington Wizzardsa 90-97.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudež je proveo 26 minuta na terenu, a šutirao je svega četiri puta i svi su bili šutevi za trice, a upisao je i po jedne izgubljenu loptu i blokadu. Pacersi u prvih sedam utakmica na startu sezone imaju čak šest poraza, a sinoć ih je predvodio Solomon Hill s 28 poena i šest skokova. Washington je iskoristio čak 10 izgubljenih lopti Indiane u prvoj četvrtini, poveo s 32-14 i otišao ka pobjedi, u kojoj su po najbolji bili John Wall s 18 i Brazilac Nene s 17 koševa i 7 skokova.

Houston Rocketsi su doživjeli prvi poraz sezone i to na domaćem terenu od Golden State Warriorsa 98-87. Kod gostiju je briljirao Stephen Curry (34), a pod košem je dominirao australski Hrvat Andrew Bogut s čak 18 skokova. Rocketsima kao opravdanje za poraz može služiti izostanak ozlijeđenoga centra Dwigta Howarda, te još dvojice startera.

Loš sinoćnji niz domaćina upotpunili su i Chicago Bullsi koji su izgubili “klasik” s Boston Celticsima (106-101). Goste je predvodio Evan Turner s 19 ubačenih poena i šest asistencija, a čak šest je igrača Bostona imalo dvocifren učinak u jednoj od rijetkih pobeda u Chicagu. U zadnjih 11 utakmica izgubili su devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.