NBA: Vlasnik New York Knicksa pozitivan na koronavirus

Foto: snimka zaslona

I vlasnik New York Knicksa, američki milijarder Jim Dolan bio je pozitivan na testu za koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su objavili iz kluba, simptomi su blagi, tako da će nastaviti nadgledati i koordinirati svakodnevne poslove iz svoje kuće.

On je izvršni predsjednik tvrtke Madison Square Garden Co. u čijem su vlasništvu Knicksi, ali i hokejaški klub New York Rangers te ženski košarkaški klub New York Liberty.

U NBA ligi brojna su imena zaražena koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je s pozitivnim testovima centra Utah Jazza Rudyja Goberta i njegovog suigrača Donovana Mitchella, nakon čega je prekinuto natjecanje u NBA ligi. Nakon njih zaražena su četvorica košarkaša Brooklyn Netsa, među kojima je bio i ozlijeđeni Kevin Durant. Osim njih i bek Boston Celticsa Marcus Smart je također bio pozitivan, baš kao i dvojica neimenovanih igrača Los Angeles Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.