NBA: Washington Wizardsi bez Johna Walla još godinu dana

Foto: fah

Najbolji igrač Washington Wizardsa 28-godišnji razigravač John Wall morat će na operaciju Ahilove tetive na lijevoj nozi i neće se moći vratiti na parket sljedećih godinu dana, objavio je NBA klub iz glavnog grada SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točan datum zahvata još nije poznat, jer je Wallova Ahilova tetiva upaljena pa liječnici moraju čekati da se ta upala smiri. Operativni zahvat će izvesti dr. Robert Anderson u Green Bayu, u saveznoj državi Wisconsin.

Dr. Anderson je poznat kao elitni stručnjak za sportske ozljede stopala i skočnog zgloba, a na njegovom dugačkom popisu poznatih pacijenata našle su se zvijezde NBA prvaka Golden State Warriorsa Stephen Curry i Kevin Durant, vođa napada NFL momčadi Carolina Panthers Cam Newton, sjajni bivši igrač baseballa i dugogodišnji član New York Yankeesa Derek Jeter i mnogi drugi.

Wall je ove sezone odigrao 32 utakmice u kojima je bio na prosjeku od 20,7 koševa i 8,7 asistencija. Prošle je godine odigrao 41 utakmicu, a najviše je pauzirao zbog operacije lijevog koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.