Neće u Portugal: Mourinho ne želi u Benficu

Foto: Fah

Trofejni portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho izjavio je kako nema namjeru preuzeti dužnost trenera Benfice, koja je prije tjedan dana otpustila dosadašnjeg čelnog čovjeka struke Ruija Vitoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam dobio službenu ponudu, ali i da jesam, mogu reći kako nemam namjeru raditi u Portugalu”, izjavio je Mourinho koji je prošlog mjeseca dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Mourinho je svoju trenersku karijeru započeo upravo u Benfici 2000. godine, ali je vodio momčad s Luza u samo devet utakmica. Uslijedili su mnogo uspješniji mandati u Portu, Chelseaju, Interu, Real Madridu i Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.