Nekadašnji napadač Reala upozorava bivši klub da se ne odrekne Luke Modrića i Sergia Ramosa

epa07869260 Real Madrid's players (L-R) Marcelo, Luka Modric, Sergio Ramos and Eden Hazard pose for the media with their awards after been elected at FIFA's FIFPro World XI, before the Spanish LaLiga match between Real Madrid and CA Osasuna at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 25 September 2019. EPA/JuanJo Martin

Predrag Mijatović dao je intervju za Radio Marcu u kojem je rekao kako se Real ne smije odreći usluga iskusnih zaslužnika poput Luke Modrića i Sergija Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mora se misliti o budućnosti, ali navijači moraju pamtiti što je stara garda napravila. Mora se biti srpljiv i ne uspoređivati Ramosa s novim snagama, novim stoperima prije nego oni stasaju, a ista je stvar s Modrićem. Idealna stvar za Real je balansirati između starijih i mlađih”, rekao je Mijatović.

“Ukoliko gledajući prema budućnosti samo razmišljate o mladim igračima onda je to pogreška. Morate imati igrače poput Modrića i Ramosa uz te mlade snage”, objasnio je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.