Pjaniću ponudili velike novce, ali on sve odbio jer želi samo u jedan klub

epa08123518 Juventus' Cristiano Ronaldo (CL) jubilates after scoring the 0-2 goal with Juventus' Miralem Pjanic (R) during Serie A soccer match Roma - Juventus at Olimpico Stadium in Rome, ITaly, 12 January 2020. EPA/CLAUDIO PERI

Pojavila se informacija da je Miralem Pjanić dogovorio prelazak u Barcelonu, a nakon toga dobio je nekoliko ponuda, piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrivaju kako je Leonardo, sportski direktor PSG-a, kontaktirao je Pjanića u ponudio mu veću zaradu, ali i dobio odgovor: “Žao mi je, idem samo u Barcelonu.”

Pjanić smatra da je Barcelona idealan klub za tip nogometa koji njemu odgovara te da mu je san zaigrati s Lionelom Messijem i pokušati osvojiti svoju prvu Ligu prvaka.

“Sa sličnim su se ponudama Pjaniću javili Chelsea i Manchester United, ali on ne želi ići za novcem poput Alexa Songa, već želi odlučivati srcem i igrati u klubu kojem se oduvijek divio”, piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.