Nervoza se uvukla u svlačionicu: Hoće li Marcelo Brozović platiti ceh blamaže Intera na startu Lige prvaka?

Foto: fah

Nogometaši Intera su u prvom kolu Lige prvaka potpuno razočarali svoje navijače. Naime, na svom su terenu odigrali tek 1:1 protiv po mnogima najslabije momčadi Lige prvaka, Slavije iz Praga. Navijači su očekivali uvjerljivu pobjedu, no, izabranici bivšeg talijanskog izbornika, Antonija Contea, osvojili su mršavi bod spasivši se u posljednji čas još gore blamaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, podbačaj na startu Lige prvaka uzeo je svoj danak i kad su u pitanju odnosi među igračima. Nervoza se uvukla među igrače Intera poslije završetka utakmice protiv Slavije, a nije splasnula do danas. Teško će biti nadoknaditi bodove koji su u glavama mnogih bili unaprijed uknjiženi. Tako talijanska Gazzetta dello Sport piše da se u svlačionici Intera dogodio sukob između hrvatskog reprezentativca, Marcela Brozovića, i belgijskog nogometaša Romela Lukakua te da je verbalni sukob prerastao u fizički. Za sve je navodno kriv – Hrvat!?

”Lukaku je u svlačionici počeo svoj monolog referirajući se na utakmicu i tražeći od svojih suigrača da budu još više napadački nastrojeni te da slijede trenerove upute. To se nije svidjelo Brozoviću koji je između redova vidio da Lukaku cilja i njega, pa su se porječkali, a skoro je došlo i do fizičkog sukoba. Na vrijeme su ih rastavili suigrači’‘, napisala je Gazzetta.

Prema pisanju talijanskijh medija navodno je sukob isprovocirao hrvatski nogometaš u čiju je obranu stao slovenski vratar Samir Hadanovič, dok je stranu Lukakuu držao Alexis Sanchez, koji je navodno stao između dvije ”zaraćene” strane i spriječio da verbalni sukob i naguravanje ne preraste u pravu tučnjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nervoza koja se uvukla u redove igrača Intera skupo bi mogla koštati Marcela Brozovića, koji bi mogao platiti ceh. Naime, prema pisanju talijanskih medija Conte će vrlo vjerojatno suspendirati Brozovića za sljedeći susret. Navodno na taj način trener želi smiriti tenzije u svlačionici poslije šokantnog starta u Ligi prvaka. Inter u idućem kolu igra protiv Milana, dakle, radi se o velikom derbiju talijanskog nogometa i trener si ne želi oslabiti momčad, a opet, ako je Marcelo kriv mora reagirati inače će njegov autoritet doći u pitanje.

Ako Conte suspendira Brozovića umjesto njega priliku će dobiti Barella, koji je u igru ušao i protiv Slavije umjesto hrvatskog veznjaka te je u sudačkoj nadoknadi zabio za 1:1 i spasio Inter još veće sramote.  Brozović je od samog početka dobro kotirao kod Contea, no, s obzirom na sve ono što se dogodilo stvari su se malo promijenile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.