Neskromni Ronaldo poput stroja: Pokazat ćemo da smo bolji od Juventusa

Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo ponekad kao da nije čovjek, nego stroj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se da sam fizički na vrhuncu. Igrao sam nešto manje nego proteklih sezona i zato nemam problema s ozljedama”, kaže Ronaldo.

On iza sebe ima čitav niz rekorda, a ako Real odnese pobjedu nad Juventusom imat će još nešto – obranu naslova u Ligi prvaka.

“Smirilo nas je osvajanje La Lige, spremni smo za Cardiff. Nije dobro biti previše skroman, pokazat ćemo da smo bolji od Juventusa”, poručuje Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.