Neuspješnom izborniku teško dati otkaz: Wilmotsa štiti velika otpremnina

Foto: Fah

Predsjednik Belgijskog nogometnog saveza Gerard Linard izjavio je kako bi prepreka za otkaz izborniku Marcu Wilmotsu mogla biti prevelika otpremnina koju bi mu savez morao platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morate znati da mi nemamo proračun kakav na raspolaganju imaju Francuzi, Nijemci ili Španjolci. Otpremnina Wilmotsu iznosila bi najmanje milijun eura, a kada to isplatimo ne bi nam preostalo dovoljno novca da angažiramo neko veliko ime poput Louisa van Gaala osim ako nam ne bi ponudio veliki popust u odnosu na svoju standardnu cijenu”, rekao je Linard.

Belgija je smatrana jednim od favorita ovogodišnjeg EURA, ali je svoj nastup završila u četvrtfinalu 1-3 porazom od Walesa, a i u natjecanju po skupinama izgubila je od Italije sa 0-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.