Nevjerojatno opravdanje Novaka Đokovića: Pročitajte koga je sada srpski tenisač optužio za poraz?

Foto: Twitter

Najveće iznenađenje u četvrtfinalu masters turnira u Monte Carlu napravio je Belgijanac David Goffin koji je izbacio Novaka Đokovića u tri seta. Bilo je 6:2, 3:6, 7:5 za belgijskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi je to poraz za Đokovića koji je tako nastavio svoj sunovrat koji traje već neko vrijeme. Srpskom tenisaču nije lako, ovo je doba godine kada brani veliki broj bodova, svaki poraz znači i početak silaska s vrha svjetske ATP ljestvice. Prije Monte Carla Đoković je bio drugi tenisač svijeta.

Nakon iznenađujućeg poraza, koji je zapravo iznenađenje samo za one koji ne prate što se u posljednje vrijeme događa s Đokovićem i oko njega, srpski je tenisač ponudio originalno obrazloženje za poraz.

“Ta strana bila je užasna za igranje. Bilo je gotovo nemoguće igrati na njoj. Skroz me je to omelo”, rekao je Đoković. Izgleda kako se i Sunce urotilo protiv nekoć prvog igrača svijeta kome Sunce nije smetalo dok je harao teniskim terenima. Kao da je Đoković jedini tenisač koji je morao igrati pod Suncem u Suncem okupanom Monte Carlu.  Gdje je onda igrao Goffin?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da sam igrao jako dobro od starta drugog pa do sredine trećeg seta. Međutim, tada mi je stao servis i meč je otišao na njegovu stranu. Fizički nisam imao problema”, poručio je najbolji srpski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.