Nevolje ne prestaju, ozlijedio se i Milan Badelj

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj propustio je današnji trening u austrijskom Bad Tazmanndorfu zbog bolova u preponi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak HSV-a nije odradio niti zagrijavanje, a bolne prepone pregledat će u četvrtak u zagrebu, kada će se i znati težina ozljede. Hrvatski izbornik Niko Kovač već je ostao bez ozlijedđenih Ive Iličevića, Ivana Strinića i Nike Kranjčara, a eventualni Badeljev neodlazak na Svjetsko prvenstvo bio bi veliki udarac za vezni red naše reprezentacije.

Hrvatska će se pripremati u Bad Tatzmannsdorfu do subote, kada je u Osijeku čeka prijateljska utakmica s Malijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.