Košarkaši Cedevite u finalu hrvatskog prvenstva

Košarkaši Cedevite plasirali su se u finale Lige za prvaka nakon što su u drugoj utakmici polufinala u Šibeniku slavili protiv Jolly JBŠ-a s 75-54, te s 2-0 u pobjedama prošli u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita je lakše od očekivanoga prošla gostovanje na Baldekinu gdje su se domaćini nekako držali do poluvremena (31-39), no u trećoj četvrtini su zabili samo osam koševa, a Zagrepčani su došli do 11 razlike (50-39), što su još povećali dokraja utakmice i konačnih +21. Kod Šibenčana su najbolji bili Smith (12) i Katura (11), dok su kod Cedevite najučinkovitiji bili Nurkić (15) i Zubčić (12).

Cedevita u finalu čeka boljega iz dvoboja Cibone i Zadra, koji drugu utakmicu igraju u srijedu u Zadru. Cibona vodi s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.