Nezaboravne slike sa povijesnog Svjetskog prvenstva: Hrvatska predsjednica u Paninijevom albumu iza Luke Modrića!

Foto: Facebook

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, poznata je diljem svijeta kao jedna od vatrenih i vjernih navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, zapravo svih hrvatskih reprezentacija, od nogometa do košarke, rukometa…, nedavno je to demonstrirala i na finalu teniskog Davis Cupa u Lilleu, kada je Hrvatska svladala i to vrlo uvjerljivo Francusku te po drugi puta osvojila više od sto godina star trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod Francuske recimo kako je ove godine, prekrasne godine hrvatskog sporta, predsjednica pratila i Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, Vatreni su odigrali nezaboravan turnir, osvojili povijesno srebro, a u finalu poraženi su od Francuza. Fotografije navijanja hrvatske predsjednice sa SP-a u Rusiji obišle su svijet te su uglavnom u cijelom svijetu izazvale pozitivnu reakciju.  Naime, predsjednica je oduševila navijanjem sportsku javnost kako u Hrvatskoj tako i izvan domovine.

Jedna od nezaboravnih fotografija sa Svjetskog prvenstva, s dodjele medalja nakon finala, ušla je u Paninijev album FIFA 365. Na fotografiji je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, koji drži Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, naime, Luka je proglašen najboljim igračem turnira. Na fotografiji se u pozadini vidi i predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović.  Naravno, hrvatska predsjednica uz široki osmijeh podijelila je s Vatrenima sreću nakon njihovog povijesnog uspjeha. Po povratku u domovinu u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, Vatrene je dočekalo preko pola milijuna Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.