Nezapamćeno zanimanje za Dinamovu utakmicu istine, crno tržište u procvatu: Na Njuškalu cijene ulaznica i do 350 posto skuplje

Foto: fah

Za večerašnji spektakl na Maksimiru i utakmicu u kojoj Dinamo protiv Rosenborga lovi Ligu prvaka vlada ogromno zanimanje. Maksimir će biti rasprodan, a Modri će imati veliku podršku, kakvu i zaslužuje klub koji se nalazi na milimetar do same elite europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika je to, nažalost, i za ”preprodaju” ulaznica. Naime, kako piše portal 24 sata preprodavači na stranici Njuškalo.hr postavili su cijenu karta čak tri puta veću nego li je bila u pretprodaji, a veće su i od cijena preostalih ulaznica na dan same utakmice. Drugim riječima, crno tržište je uoči jesenskog smiraja u procvatu.

Cijene variraju, od dvostruko do trostruko skupljih ulaznica. Ako u srijedu u 21 sat želite napraviti “check-in” na društvenim mrežama da ste na tribini zapad dolje, morat ćete izdvojiti 400 kuna, umjesto 200, koliko su bile do danas, prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.