Nick Kyrgios ponovno o Đokoviću: ”Razbijam glavu o tome kako je tulumarenje u klubu bez majice dobro za regiju”

Foto: fah

Nakon što je premijerka Srbije, Ana Brnabić, stala u obranu Novaka Đokovića, uz konstataciju da je srpski tenisač želio napraviti dobru stvar za cijelu regiju, reagirao je ponovno australski tenisač, jedan od brojnih Đokovićevih kritičara, Nick Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrgios je zapravo komentirao izjavu bivšeg njemačkog tenisača, Borisa Beckera, koji je stao u Đokovićevu obranu:

”Novak slavi u klubu bez majice, i ja sad razbijam glavu kako je to dobro za regiju”, napisao je pomalo sarkastično Kyrgios, aludiravši na neprimjereno i neodgovorno partyjanje tenisača u Beogradu uoči puta u Zadar, a u sklopu regionalnog tzv. Adria Toura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.