Nigerijski izbornik: ‘Ova je Hrvatska puno jača od one iz Brazila’

Foto: fah

Gernot Rohr, nigerijski izbornik, u intervjuu za Sportske novosti rekao je kako je optimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Sve će reprezentacije u Rusiju doći s dobrim osjećajem, tako i mi, kao i ja osobno. Vrlo sam pozitivan i osjećam se uistinu jako dobro, vjerujem da ćemo se svidjeti u Rusiji, napraviti dobar posao, a da bi se to dogodilo, moramo barem proći skupinu”, poručio je.

” Bit će sve tri utakmice teške i zahtjevne. Recimo, Argentina. Jedva se plasirala na Svjetsko prvenstvo, međutim, Argentina će rasti, biti bolja i sigurno nitko nema pravo otpisati Argentinu s popisa favorita za naslov prvaka”, smatra on.

“Slažem se da ova generacija možda nije skup takvih zvijezda, nemamo toliko velikih igrača, ali ovo je mlada momčad pravih profesionalaca, a k tome je i gladna nekog velikog rezultata. Uvjeren sam da ovi momci mogu u Rusiji napraviti pravi uspjeh i zaraditi dodatno poštovanje čitavog nogometnog svijeta”, rekao je o svojoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Hrvatska je odlična momčad, u kojoj dominira nekoliko veznih igrača ponajboljih na svijetu. Također, to je jedna vrlo iskusna reprezentacija. Želimo odigrati prvu utakmicu na turniru najbolje što možemo, bez obzira tko je s druge strane. Mi moramo biti na najvišoj razini, odigrati našu najbolju partiju da bismo uopće imali ikakvu šansu za pobjedu. Hrvatska je, po meni, puno bolja i opasnija nego prije četiri godine u Brazilu, igrači su iskusniji i zreliji. Očito je da je Hrvatska u toj utakmici čisti favorit”, kaže o Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.