Nigerijski napadač Iwobi prijeti hrvatskoj obrani: ‘San mi se ostvaruje’

Foto: fah

Jedna od najvećih prijetnji hrvatskoj obrani u subotnjem ogledu u Kalinjingradu bit će mladi napadač Arsenala Alex Iwobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je njegovim golom Nigerija u ključnoj utakmici kvalifikacija pobijedila Zambiju 1-0 i izborila vizu za Rusiju.

“Kao dječak sam maštao o nastupu na svjetskom prvenstvu i sada se moj san ostvaruje. Jedva čekam početak turnira,” kazao je 22-godišnji napadač.

Iwobi je poručio kako su ‘Super orolovi’ u Rusiji spremni ‘daleko letjeti’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka momčad koja je stigla u Rusiju nada se uspjehu, pa tako i mi. Svi smo puni samopouzdanja i vjere u sebe,” dodao je.

Napadač ‘topnika’ kao glavnu snagu Nigerije vidi mladost i zajedništvo.

“Ne želim nikoga posebno isticati. Mi smo kao jedna obitelj i kemija u momčadi je sjajna,” dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kako je nedavna pobjeda protiv Argentine u prijateljskom susretu napunila momčad samopouzdanjem.

“Ta nam je pobjeda pokazala kako se možemo nositi i s najboljima. Na prvenstvo ne dolazimo kao favoriti i ta nam uloga odgovara.”

Malo je poznato kako je njegov ujak jedan od najboljih afričkih nogometaša svih vremena, slavni Jay-Jay Okocha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek mi je pružao podršku. Nikada mi nije davao neke posebne savjete, već mi je kazao neka uživam u nogometu i da se zaabavljam kao da igram s prijateljima. To je najbolji savjet koji mi je mogao dati,” zaključio je 22-godišnji Iwobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.