Niko Kovač: Molim se svaki dan, uglavnom zahvaljujem Bogu

Foto: fah

Niko Kovač kao jedan od hit trenera u Bundesligi ove sezone dao je veliki intervju za njemački Bild. U nastavku pročitajte što je rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se snalazi sa 17 nacionalnosti u momčadi?

“Jednostavno, pa svi smo ljudi. To ne bi smio biti problem ako ste takve svijesti i imate razumijevanja. Uvijek se morate pitati kako drugi razmišlja, kako ja razmišljam i kako možemo zajedno. Mi samo želimo stvoriti dobru atmosferu, bez obzira na državu odakle smo i vjeru.”

Odrastali ste u Berlinu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo imali mnogo, nije bilo Playstationa, mobitela… Zapadni je Berlin još bio izoliran, imali smo samo pet TV kanala i bez daljinskog pa si morao ustati da promijeniš kanal. Pa smo slobodno vrijeme provodili vani, na nogometnom igralištu i vraćali se kući tek uvečer.”

Kako biste se opisali kao trener?

“Mislim da sam svoj i ne moram se prilagođavati. Takav sam bio i kao igrač: otvorena uma i uvijek izravan. Zašto bih kao trener mijenjao nešto što sam naučio na igrač i kao osoba?! Znam svaki trik…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O molitvi

“Molim se svaki dan, uglavnom zahvaljujem Bogu za to što je dao meni, obitelji i prijateljima. Ne smiješ uvijek nešto tražiti i zahtijevati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.