Niko Kovač: “Nema slavlja, Meksiko je za nas finale”

Niko Kovač, izbornik hrvatske reprezentacije nakon krasne pobjede protiv Kameruna isprve je rekao – “Momci su odradili nemoguće stvari”!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je nastavio je pričati s ushitom…

– Mandžukić mi kaže da je bilo jako teško igrati. Sad imamo utakmicu protiv Meksika i u igri smo. Da, Kamerun nam je na početku držao loptu, malo je teže bilo ispočetka. No, s vremenom smo se mi našli, poveli i sve nam se otvorilo. ovaj rezultat zvuči dobro, ali nećemo previše slaviti, čeka nas ozbiljan suparnik. Vidjeli smo da je Meksiko jak, ali i mi smo jaki.

Napravili ste neke promjene u momčadi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naš Sammir je kroz cijele pripreme odlično trenirao, tražili smo ofanzivniju varijantu i mislim da smo s njime to uspjeli u dvoboju protiv Kameruna. Mogli smo dati koji gol više, ali budimo zadovoljni što smo ovdje napravili.

Može li Hrvatska protiv Meksika?

– Meksikanci su veliki domoljubi, oni vole svoju zemlju kao i mi. Riječ je o odličnom sastavu ali ja vjerujem u svoje momke i u našu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić, strijelac dva pogotka kazao je:

– Napravili smo sve što smo radili na treningu i sve to pokazalo se ispravno. Na poluvremenu je izbornik rekao da idemo po drugi gol i da završimo utakmicu. uvjeti nisu bili normalni i mislim da smo zaslužili pobjedu. Jest,mbio mi je cilj da igram što bolje, nisam razmišljao o golovima, golovi dođu kao plod igre.

Meksiko?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Njih krasi zajedništvo i mi znamo što nas čeka. Vjerujte,mmi imamo još prostora da igramo bolje, pogotovo kad ćemo igrati u boljim uvjetima. Ovdje je bilo strašno.

Eduardo da Silva:

– Glavno je da smo pobijedili zbog samopouzdanja i zbog navijača, no sve trebamo brzo zaboraviti i koncentrirti se na Meksiko. Nama je ta utakmica finale.

Ivan Perišić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vidjelo se od prve minute da smo pravi, da smo odlično ušli na utakmicu. Mogli smo i uvjerljivije pobijediti, na pravome smo putu, idemo pobijediti Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.