Niko Kovač uzvratio medijima: ‘Kako je sve loše? Zašto je uvijek najveći teret za vas na leđima trenera?’

Foto: fah

Borussia Dortmund od favorita za osvajanje Bundeslige sada deži tek četvrto mjesto. Zbog toga je Bild prije nekoliko dana objavio kako su čelnici kluba u stalnom kontaktu s Mourinhom te da Jose već uči njemački jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ovoj temi su na presici Bayerna novinari pitali Niku Kovača što misli o mogućem otkazu Lucienu Favreu i dolasku Portugalca u Bundesligu i dobili odgovor kakav zaslužuju.

“Moj kolega ne zaslužuje kritike nego podršku jer je ovdje riječ o poštovanju. Nije dobro da se sve preispituje nakon jednog poraza jer to je dio nogometa.

“Oni su u ligi četvti, mi treći. Imaju jedan poraz, ali dobro igraju u Ligi prvaka i prošli su dalje u DFB Pokalu. Kako je onda sve loše? Ne razumije objave imena trenera koji bi ga mogli zamijeniti. Zašto je uvijek najveći teret u medijima na leđima trenera. Zašto to radite?”, poručio im je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.