Nikola Kalinić dobio treće dijete: Iz Hajduka otkrili spol bebe

Foto: Instagram

Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja dobili su treće dijete. Sretnu vijest objavio je HNK Hajduk Split na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj’, napisali su.

Inače, Vanja i Nikola upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Splitu 2004. godine. Njemu je tada bilo 19, a njoj 20 godina. Vjenčali su se 2013. godine. Od ranije imaju kćer Lotu i sina Matea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao’, rekla je Vanja prije osam godina za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.