Nikola Karabatić: Hrvatska je apsolutni favorit za zlato

Foto: fah

Nikola Karabatić za Sportske novosti otkriva kako ne razmišlja o tome je li najbolji na svijetu nego samo kako da momčadski što bolje odigraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni je uvijek lijepo doći u Hrvatsku, iako sam ovdje češće na odmoru, nego što igram. U Poreču, recimo, još nisam bio, drago mi je što sam ovdje, lijepo je”, rekao je.

Progovorio je i o Hrvatskoj.

“Znamo da je Hrvatska snažna, da ima odlične igrače, a znamo i kako izgleda kad je domaćin turnira. Bili smo i mi lani domaćini, to je još jedno dodatno gorivo, kad te tribine nose, daješ još više. Takav će biti ambijent i u Hrvatskoj, mi volimo igrati pred punom dvoranom, čak i kad ne publika nije na našoj strani, međutim, Hrvatskoj će to biti vjetar u leđa i zbog svega toga za mene je Hrvatska sigurno prvi favorit Europskog prvenstva”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.