Nikola Vlašić: ‘Malo smo se povukli nakon vodstva jer smo znali da je njima ovo bitna utakmica’

epa07918800 Croatia's Nikola Vlasic (R) celebrates scoring the first goal during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at tCardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Hrvatska je remizirala s Walesom u Cardiffu. Gol je zabio Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da su oni dobro stajali u obrani, bili su jako uski, znali su što mi radimo, očito su analizirali utakmicu našu u Slovačkoj. Malo smo se povukli nakon vodstva jer smo znali da je njima ovo bitna utakmica, da moraju krenuti pa smo očekivali da će se više otvoriti, međutim dosta su dobro sve zatvarali”, izjavio je nakon utakmice Vlašić za Novu TV dodavši:

“Nismo uspijevali stvoriti pet-šest šansi u drugom poluvremenu kao u prvom poluvremenu. Oni se nisu htjeli nadigravati s nama jer znaju da smo kvalitetnija momčad i za njih je ovo veliki bod.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.