Ništa od komentiranja u čarapama: Zašto Joško Jeličić ipak neće biti u mogućnosti ispuniti javno dano obećanje?

Foto: snimka zaslona, GNK Dinamo, montaža Narod.hr

Nogometaši zagrebačkog Dinama preko Astane s ukupnih 3:0 nakon dvije utakmice plasirali su se u 4. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, odnosno play-off. Dinamo je tako osigurao najmanje grupnu faze Europsku lige, a nije nerealan plasman Modrih i u Ligu prvaka. Da bi se došlo do Lige prvaka potrebno je u 4. pretkolu eliminirati švicarski Young Boys.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon prošle sezone, koja je za Modre završila s dvostrukom krunom, bilo je i skeptičnih, onih koji nisu vjerovali u mogućnosti današnjeg Dinama, jedan od njih je i Joško Jeličić. Podsjetimo na izjavu bivšeg igrača Dinama i Hajduka Joška Jeličića, koji je nedavno preko društvenih mreža poručio:

”Plasira li se ovaj Dinamo u skupinu Europske lige, prvi Stadion ću komentirati samo u čarapama”, poruka je to Jeličića u petom mjesecu, a na kraju klupske nogometne sezone te uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Dinamo je, kako smo već pisali, uzvratio Jeličiću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo svoje napravili, red je na vama!”, objavljeno je na službenoj Facebook stranici Dinama uz fotografiju čarapa i pisma naslovljenog na Prisavlje.

Hoće li nakon svega Jeličić ispuniti obećanje? Kako sada stvari stoje očito neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u kratkoj izjavi za Tportal Jeličić je poručio: ”Ostavimo sve do ponedjeljka.”

Međutim, čak i kad bi to htio teško će Jeličić ispuniti obećanje s obzirom kako bivši igrač Dinama i Hajduka neće više više neće komentirati utakmice HT Prve lige na HTV-u već prelazi na komercijalnu TV postaju koja je dobila pravo prijenosa utakmica Lige prvaka, Drugim riječima, vjerojatno od toga ništa.

Podsjetimo, HTV-ova misija Stadion s emitiranjem kreće sredinom rujna, nakon reprezentativne stanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.