Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen uhićen zbog sumnje da je silovao djevojku

Foto: fah

Zbog sumnji da je silovao djevojku pritvoren je 23-godišnji nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen potvrdila je zagrebačka policija ne otkrivajući identitet osumnjičenog ni njegove žrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila da je provela kriminalističko istraživanje nad “23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja”.

Dodaju da je po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

“S obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve, odnosno sekundarne viktimizacije”, u policiji kažu da ne mogu iznositi detalje tog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL je u četvrtak objavio da je nogometaš priveden zbog napada na djevojku iz Velike Gorice, koja je svoje svjedočanstvo prepričala u jednoj njihovoj informativnoj emisiji. Podsjećaju i da je privatnu tužbu protiv Atiemwena zbog nasilja nedavno podnijela i njegova bivša djevojka Iva Bošnjak.

Atieemwen je u siječnju stigao u Dinamo iz novog prvoligaša Gorice, gdje je u 30 utakmica zabio 12. golova. Prije dolaska u Hrvatsku igrao je za turske klubove Kayserispor i Rizespor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.