Nogometna tržnica: I Marcelo Brozović odlazi u nekoliko klubova

Foto: fah

Kad bi sve što je napisano uoči i za vrijeme ljetnog prijelaznog roka, barem dosadašnjeg dijela prijelaznog roka, bilo točno Pjaca bi već šest puta napustio Dinamo, igrao u najmanje tri europska kluba, ne bi puno manje “putovao” ni drugi Dinamov dragulj, Marko Rog, koji je navodno na meti talijanskog Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki dan nogometaši virtualno sele po Europi, no, od finalizacije nekih transfera glede hrvatskih igrača zasad nema ništa, što, naravno, ne znači da se već za nekoliko sati neće puno toga promijeniti. Licitacija je zapravo smisao trgovine ovakve vrste.

Kad smo već u Italiji podsjetimo na neka pisanja talijanskih medija vezana uz hrvatskog reprezentativca, Marcela Brozovića. Naime, navodno Marcelo odlazi iz Intera u klub koji je sličnog nogometnog “pedigrea”, spominju se Atletico Madrid, dakle, klub u kojem je donedavno igrao Marijo Mandžukić, a odnedavno igra Šime Vrsaljko, u igri su navodno i Liverpool Dejana Lovrena te londonski Arsenal, u koji je svojedobno iz Dinama otišao, no, sreću nije pronašao, Eduardo da Silva. Inter ne prodaje da bi zaradio već da bi kupovao, tvrde Talijani, dok Dinamo prodaje da bi preživio.

Prema pisanju talijanskih medija Inter će morati prodati Marcela Brozovića do kraja prijelaznog roka kako bi namaknuli sredstva za dovođenje Joao Marija. Navodno za hrvatskog reprezentativca, koji se u posljednje vrijeme predstavio kao jedan od stožernih nogometaša hrvatske reprezentacije, traže 25 milijuna eura. Otprilike toliko Dinamo traži za Marka Pjacu, ili se barem vrti neka slična cifra od koje prosječnog hrvatskog građanina boli glava. Također treba naglasiti kako je Interu prodaja nekog zvučnog imena itekako potrebna kako bi ispoštovali financijski fair-play. Talijanski mediji zaključuju da će u slučaju da ode Mauro Icardi, iz Kine dovesti Alexa Teixeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko moglo bi se, doduše sarkastično, zaključiti da i Marcelo Brozović, baš poput Marka Pjace, odlazi u nekoliko klubova. Srećom po Vedrana Ćorluku on je svoj put zasad prošao, “krenuo” je iz Moskve i ostao u Moskvi.  Transfer u Bayern je očito propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.