Nova ozljeda: Červar ostao i bez Milete

Foto: fah

Nakon Lovre Mihića izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar ostao je i bez Frana Milete koji se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o distorziji gleżnja s posljedičnom rupturom prednjeg talofibularnog ligamenta i parcijalnom rupturom strażnjeg donjeg tibiofibularnog ligamenta i kalkaneofibularnog ligamenta.

Magnetska snimka pokazala je da mladog Labinjanina čeka minimalno četiri do šest tjedana pauze, te će propustiti europsku smotru.

Izborniku Lini Červaru tako su na raspolaganju ostala tri desna krila od kojih će na put voditi dvojicu. To su Zlatko Horvat, Vlado Matanović i Ivan Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva faza priprema reprezentacije završava 23. prosinca. Druga počinje tri dana kasnije, 26. prosinca i bit će u Poreču, te trajati do 30. prosinca. Završne pripreme također će biti u Poreču, od 01. do 07. siječnja 2020. godine, u sklopu kojih će se održati i Croatia kup, a na kojemu uz Hrvatsku još nastupaju BiH i Katar. Hrvatska prvi dio Europskog prvenstva igra u Grazu, a suparnici su Crna Gora, Bjelorusija i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.