Novac sve može: Kineska U20 reprezentacija natjecat će se u trećoj njemačkoj ligi

Foto: Snimka zaslona

Kineska nogometna reprezentacija do 20 godina mogla bi sljedeće sezone nastupati u trećoj njemačkoj ligi u regiji jugozapad, najavio je dopredsjednik Njemačkog nogometnog saveza (DFB) Ronny Zimmermann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidjet ćemo može li se ova ideja realizirati. Predstavnici kluba treće lige jugozapad će se uskoro sastati i tada će odlučiti. Za sada su reakcije pozitivne, a poznato je kako naš savez ima dogovorenu suradnju s Kinom”, rekao je Zimmermann.

Ova ideja je dio dogovorene petogodišnje suradnje Njemačke i Kine potpisane u studenom prošle godine prema kojoj bi Njemačka dopustila kineskim sastavima korištenje svojih trening-centara kako bi unaprijedili svoje igračke vještine, dok bi zauzvrat DFB dobio olakšani ulazak na golemo azijsko tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.