Novak Đoković u BiH oduševljen Hankom Paldum: ”Ako postoji raj na zemlji onda je to ovdje”

Foto: Instagram

Trenutačno najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, posljednjih dana, a nakon korona partyja u Zadru, koji je osudio čitav svijeta, odnosno mediji iz gotovo cijele Europe, posjetio je Bosnu i Hercegovinu. Kako nije bilo još jednog tzv. Adria Toura zbog pandemije koronavirusa Đoković je posjetio Visoko i piramide u spomenutoj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je izrazio želju upoznati jednu osobu u BiH te mu je ta želja i ispunjena. Đoković je bio oduševljen…

”Imam toliko dojmova, ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje”, poručio je Đoković, koji je u Visokom izrazio želju upoznati pjevačicu Hanku Paldum i želja mu je ispunjena.  Đoković se našao u zagrljaju pjevačice, iako je zapravo zbog pandemije to bilo najbolje izbjeći.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

Uvijek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usrećili jedni druge.. Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagiću na pozivu kako bih provela jedno prelijepo popodne u posjeti bosanskim piramidama u drušvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti ♥️ @djokernole

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.