Novi kapetan Hajduka: Nitko mi ništa nije poklonio, roditelji su me osam godina preko Biokova vodili na trening

Foto: fah

Nakon četiri i pol godine u Hajduku Zoran Nižić dobio je veliko povjerenje uprave, trenera i suigrača i potpisao ugovor s Hajdukom od ljeta 2019. godine i promptno je imenovan kapetanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iz belgijskog Brusselsa došao sam u Hajduk krajem kolovoza 2012. I potom čekao papire do Božića, pa je ispalo da sam na probi. Skoro četiri mjeseca sam trenirao, a utakmice nisam odigrao. Zato danas mogu kazati da sam sve dosegao samo radom, nitko mi ništa nije poklonio. Zbog toga sam još više ponosan što sam kapetan Hajduka. San svakog Dalmatinca je zaigrati u Hajduku, a ja sam napravio i korak više”, kaže za Sportske novosti.

“Osam godina su me roditelji iz Dusine pokraj Vrgorca vodili na trening u Makarsku. Strmom cestom preko Biokova. Nije im bilo lako, odrekli su se puno stvari u životu kako bi njihov sin postao nogometaš. Jer, to je jedino što sam htio. Završio sam srednju ugostiteljsku, međutim nogomet me jedino zanimao. Uvijek sam htio biti samo nogometaš. Zato se moram zahvaliti roditeljima za sve one godine, za sav onaj trud koji su uložili u mene. I mojoj obitelji se moram zahvaliti, supruzi Petri i kćeri Gabrijeli koje mi danas pružaju najveću podršku”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.