Zoran Mamić: Azijski Real se ne odbija, želim s njim osvojiti Ligu prvaka!

Foto: Al Nass/Twitter

Zoran Mamić novi je trener Al Aina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znaju već svi što je Al Ain u tom svijetu, ne zovu ga slučajno azijskim Realom. Sve se odigralo brzo, kad je Dalić otišao, nazvali su me ljudi iz kluba, razgovarali smo i brzo se dogovorili. Dakako, bio je to svima pomalo šok, trebali smo svi skupa potpisati novi ugovor u Al Nassru, tamo su nas jako cijenili, odlično prihvatili, ali tako je to u nogometu, nikad ne znaš gdje ćeš završiti. Al Ain je prevelik klub da bismo ga odbili”, rekao je Mamić za Sportske novosti.

” To što su mi priredili na oproštaju, to još nikad nisam doživio. Sam princ me nazvao, ugostio u svojoj velebnoj palači, napravili su press konferenciju kakvoj u životu nisam nazočio. Bilo je valjda 70 novinara, 15 televizijskih kuća, stvarno fenomenalno. Nadavao sam se intervjua kao nikad u životu, ne pamtim da sam ikad tako dugo odgovarao na pitanja. Stvarno je iza mene prekrasnih pola godine u Al Nassru, veliko iskustvo. Zahvaljujem svim navijačima, klubu, svim ljudima i igračima koji su sudjelovali u tom projektu, došao je trenutak za novi iskorak”, dodaje Mamić.

“Od svih klubova u ligi, od početka sezone, mislim da samo dva nisu promijenila trenera. Tako je to ovdje, klupski čelnici su brzi na obaraču, brzo mijenjaju, dovode nove. Da, nama su ponudili novi ugovor, mogli smo, praktički, ostati dokle smo mi htjeli. Što je također dokaz uspjeha i povjerenja”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Specifičan je Bliski istok, međutim, znali smo to kad smo dolazili ovdje i tako smo se i pripremali. Smatram da sam puno toga prošao u karijeri, kao igrač, sportski direktor, trener, bio u različitim situacijama, jednostavnim i kompliciranim i naučio sam neke stvari. Znam kad treba malo stisnuti, kad popustiti uzde, kako uspostaviti odnos s igračima, a to je ovdje vrlo važno. Stvorili smo u Al Nassru dobru atmosferu, vjerujem da ćemo isto uspjeti i u Al Ainu, zapravo, uopće ne sumnjam u to”, zaključuje na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.