”Novi” Real razočarao i remizirao u San Sebastianu, igrao i Luka Modrić

Foto: fah

Nogometaši Reala večeras su na gostovanju kod Real Sociedada remijem ušli u novu sezonu. Naime, dva Reala odigrala su skromnih 0:0 u San Sebastianu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Madrida na početku utakmice imali su više loptu u svom posjedu, ali su imali problema sa stvaranjem prilika, tako da se na prvo uzbuđenje čekalo sve do 37. minute. Tada su igrači španjolskog prvaka tražili jedanaesterac, ali sudac Munera nije svirao kazneni udarac ni nakon što je pogledao VAR. Prvu veliku priliku u susretu imao je Real Sociedad u 44. minuti, izašao je sam  ispred Courtoisa, ali je golman Real Madrida odlično obranio njegov udarac.

Na početku drugog poluvremena zaprijetili su domaći nogometaši, pokušao je Muguruza, ali neprecizno i lopta je završila pored gola. Madridski Real je prvu ozbiljniju šansu stvorio u 82. minuti, u odličnoj prilici našao se Karim Benzema, no pucao je ravno u golmana koji je bez problema obranio.

Nakon toga smo ponovno gledali dosadnu utakmicu, dva kluba koja kao da su jedva čekali kraj susreta. Naime, obje momčadi su igrače s puno opreza te im je primarni cilj bio sačuvati vlastiti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid bio je favorit, ni večeras to ničim nije potvrdio. Igrači Zinedine Zidanea razočarali su na startu. Naime, Real je, podsjetimo, propustio utakmicu prvog kola jer su imali sedam dana više odmora, a taj će se susret odigrati naknadno.

Foto: fah

Kapetan Vatrenih Luka Modrić je za goste igrao do 70. minute kada ga je zamijenio Urugvajac Federico Valverde.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.