Novi vlasnik Šibenika: Najvažnije je da stabiliziramo momčad i klub

Foto: fah

Promijenila se vlasnička struktura u HNK Šibeniku, novi vlasnik kluba je Željko Karajica, odnosno tvrtka SEH Sports & Entertainment Holding, koji je preuzeo čelnu poziciju kluba koju je držala obitelj Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Šibenik mora i hoće ostati u prvoj ligi, to nam je sada najvažnije, da stabiliziramo momčad i klub, a onda slijede svi oni poslovi koji se moraju napraviti da dođemo jednu razinu na kojoj bi trebao biti jedan hrvatski prvoligaš. Pomoći ćemo koliko god možemo, imamo dosta osoblja, ne samo u Šibeniku, već u Klagenfurtu i Berlinu, koji se bave profesionalno nogometom. Imamo više mogućnosti za skupiti eksperte, više mišljenja, skautiranja te kako sve to pokrenuti, kazao je, između ostalog, na konferenciji ze medije Karajica koji je hrvatskoj javnosti poznat i kao menadžer Filipa Hrgovića.

Istaknuo je kako je Šibenik novi klub u portfelju tvrtke u kojoj su i Austria Klagenfurt te Viktoria 1889 Berlin.

– Došli smo krenuti na posao i malo sportski oživjeti Šibenik. Morali smo čekati da se posao završi, možda je trajalo i duže od očekivanoga, no sad krećemo – očekujte nove vijesti kroz sljedeća tri dana, kazao je Karajica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljen je i novi sportski direktor kluba Hrvoje Kulušić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.