Novinari i kolege protiv Prosinečkog: ‘Sve će prihvatiti, sve, samo da Amar Osim ne bude izbornik’

Foto: fah

Nakon višemjesečnih nagađanja oko novog izbornika BiH, stala su samo dva imena – Robert Prosinečki ili Amar Osim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Prosinečkog favoriziraju članovi Izvršnog odbora – Osim je favorit novinara i svojih kolega.

“Sve će prihvatiti, sve, samo da Amar Osim ne bude izbornik. Prosinečkog će izabrati bošnjački članovi Izvršnog odbora uz podršku Mileta Kovačićeva, predsjednika FSRS-a koji je Zvezdaš i koji će glasati za Prosinečkog. Šest bošnjačkih glasova, pet srpskih i nedostaje jedan hrvatski. A oni koji odlučuju imaju već dva hrvatska osigurana”, piše portal Sportske.ba

Zatim nastavljaju o tome što Prosinečkog čeka u ovom savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potrošit će ga, kao što su učinili s njegovim prethodnicima. Slavit će ga dok bude potpisivao ugovor, a onda ga se nakon jednog poraza odreći. Neće biti ničiji, pustit će ga niz vodu. I krenut će priče da puši kao Turčin, pije kao Rus i troši kao šeik. Prosinečki, dobrodošao u pakao”, pišu Sportske.ba.

Novinar Faktora smatra da je reprezentaciji Bosne i Hercegovine potrebna smjena generacija, zbog čega Osima isto vide kao favorita.

“Osim zna sve o našem klupskom nogometu i sigurno bi u reprezentaciju ugurao igrače iz domaće lige. Time bi i liga napredovala. Prosinečki? Nisam siguran da bi vjerovao igračima iz domaćeg prvenstva”, piše Samir Šišić, novinar Faktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.