Novo divljaštvo Torcide: Brutalno izvrijeđali Janicu Kostelić i Luku Modrića

Foto: fah

Sinoć je na Maksimiru, na početku sezone gostovao splitski Hajduk, igrali su protiv Lokomotive te uvjerljivo pobijedili. Svoju priliku za ispad ponovno su iskoristili navijači Hajduka, Torcida, koji su sasuli novu dozu uvreda na račun Janice Kostelić i Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pod krinkom nezadovoljstva načinom na koji najbolja hrvatska sportašica svih vremena, Janica Kostelić, kao državna tajnica radi svoj posao Torcidaši vrijeđaju najveće hrvatske sportaše.  Torcida je sinoć na utakmici u Maksimiru nekoliko minuta skandirala: “HNS-om, HNS-om mutna voda teče, evo Jane, evo Jane, s Mamićem se šeće. Oj Jano, oj Janice, pu*i k***c, snježna kraljice.”

Službeni spiker je pokušao zamoliti navijače da se suzdrže od sličnih uvreda, no, onda su i njega brutalno izvrijeđali.

Huligani su se ponovno okomili i na kapetana Vatrenih Luku Modrića, Torcida mu očito nije oprostila način na koji je svjedočio na Mamićevom suđenju u Osijeku,.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka Modrić, go*no maleno”, vikali su huligani Maksimirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.