Objavio fotografiju s Ronaldovom curom, pa dobio zanimljiv odgovor

Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo trenutno je u vezi s 22-godišnjom Španjolkom Georginom Rodriguez koja ga redovito prati na svakoj utakmici, ali tijekom rada u Gucci trgovini stvorila je blisko prijateljstvo s Alvarom Calladom, s kojim je ostala u jako dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?We r @salsaofficial ?

A post shared by A Callado (@callados) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je on objavio fotku na Instagramu s lijepom Georginom, a Ronaldu su mnogi uputili šaljive poruke: “Ronaldo, moraš znati što ti cura radi, nosi je uvijek u džepu, to ti je moj savjet”, bila je jedna od njih.

Nakon lavine komentara javio se i slavni nogometaš: “Oprezno 🙂 🙂 :)” napisao je i nasmijao obožavatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.