Obrana: Mamić novac trošio za podmirivanje obveza kluba

Foto: fah

Suđenje braći Mamić i ostalima za izvlačenje novca iz Dinama na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je iznošenjem dokaznog materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana će pokušati dokazati da Zdravko Mamić novac s Dinamova računa u Klagenfurtu nije spremio u džep, nego ga je trošio za podmirivanje obveza kluba.

Dokazuje to više od 70 novih ugovora i potvrda koje je, tvrde, Mamić u međuvremenu pronašao u svojoj arhivi.

– Obrana je u odnosu na točku 1 za sada pripremila 30-ak svjedoka s tim da je zadržala pravo predlaganja i naknadno, dodatnih svjedoka. Dakle, riječ je o bivšim igračima, bivšim trenerima, bivšim zaposlenicima NK Dinamo, dakle sve one osobe koje su bile u nekom od ugovornih odnosa s NK Dinamo i kojima je Zdravko Mamić u ime NK Dinamo vršio gotovinske isplate sa sredstvima koja potječu i s računa i s osobnim, odnosno njegovim vlastitim sredstvima, rekao je Filip Glavaš, odvjetnik prvooptuženog Zdravka Mamića, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.