Očekuje li nas još jedan spektakularan transfer: Ronaldo između PSG-a i Manchester Cityja?

Foto: fah

Prema pisanju većine uglednih europskih medija jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo napustiti će Juventus već ovog ljeta, trenutno ga se dovodi u vezu sa PSG-om te Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamislite tandem Messi – Ronaldo na Parku Prinčeva… Kakva bi to momčad bila, a u kojoj su još Neymar te Mbappe.

Nedavno je član obitelji Al-Thani objavio sliku Cristiana Ronalda u dresu PSG-a, no francuski dnevnik L’Equipe tvrdi kako zvijezda Juventusa pokušava realizirati transfer u Manchester City. City i PSG trenutačno su dva financijski  možda najjača kluba u Europi.

Odluka da Ronalda ostavi na klupi za nedjeljnu utakmicu Serie A s Udneseom (2:2) pokrenula je glasine o mogućem odlasku Portugalca s Apeninskog poluotoka. Prema mišljenju većine javnosti obje bi strane, dakle, Juventus i Ronaldo, bile više nego sretne kada bi se razdružile, odnosno kada bi krenule svojim putem, međutim, Juventusu je potreban klub koji će platiti najmanje trideset milijuna eura za transfer kako bi se pokrila njegova plaća od 30 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli PSG je doveo Lionela Messija iz Barcelone te mnogi smatraju da bi bilo previše kada bi u Pariz stigao i Ronaldo, ionako je na Parku Prinčeva zvijezdana gužva. Međutim, objava na Twitteru rođaka bliskog vlasniku PSG-a, koji je u srpnju najavio i transfer Messija u Pariz, svakako je podigao puno prašine te je izazvao brojne komentre. Ipak, L’Equipe smatra da je Ronaldo bliže Manchester Cityju te da Portugalac radi sve kako bi karijeru nastavio na Otoku. Kako navodi L’Equipe City će učiniti sve kako bi umjesto 150 milijuna eura za Harryja Kanea, koji je ipak najbliže ostanku u Tottenhamu, doveli Ronalda po puno manjoj cijeni. Smatra se također da bi dio posla Juventusa i Manchester Cityja mogao biti Bernardo Silva, koji je otpisan na Etihadu ili stoper Aymeric Laporte, koji je Staroj dami također zanimljiv.

Podsjetimo, ne tako davno cijela sportska javnost bila je uvjerena da će Ronaldo ostati u Torinu, no sedam dana prije kraja ljetnog prijelaznog roka još uvijek se ništa ne zna. Možda nas očekuje još jedan spektakularan transfer?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.