Od pet Hrvata u Serie A, igrao tek Kovačić i to osam minuta

U 29. kolu nogometnog prvenstva Italije Atalanta je priredila iznenađenje svladavši u gostima Inter 2-1, a od pet hrvatskih nogometaša čije su ekipe igrale u nedjelju samo je Mateo Kovačić nastupio, ali i on je imao skromnu minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je nastavio sa “toplo-hladno” rezultatima, nakon pobjeda nad Torinom i Veronom uslijedio je neočekivani poraz na domaćem terenu. Atalanta je povela golom Bonaventure u 35. minuti, a već u sljedećem napadu izjednačio je Mauro Icardi. U drugom poluvremenu Inter je nametnuo žestoki ritam, stvorio je puno prilika, ali ništa nije uspio realizirati. I u 90. minuti stigla ih je kazna, a strijelac je ponovno bio Bonaventura. Tako je Atalanta upisala četvrtu pobjedu zaredom, što nije ostvarila od 1995. godine.

Mateo Kovačić je za Inter igrao od 82. minute, a Marko Livaja je bio na klupi za pričuve Atalante. Ove sezone Kovačić je skupio 26 nastupa u talijanskom prvenstvu, ali čak 17 puta ulazio je u igru s klupe za pričuve.

Parma i Genoa su odigrali 1-1, a Šime Vrsaljko zbog ozljede nije igrao Genou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je na domaćem terenu pobijedio predzadnji Sassuolo sa 1-0 golom Antonija Di Natalea u 26. minuti, a Ivan Kelava i Igor Bubnjić ostali su na klupi za pričuve domaćina.

Večeras još igraju Napoli – Fiorentina, Catania – Juventus i Lazio – AC Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.