Odgođena utakmica Osijek – Hajduk

Foto: fah

Utakmica trećeg kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka, koja se trebala odigrati u nedjelju, 6. kolovoza odgođena je zbog nastupa osječkog kluba u Konferencijskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– NK Osijek je 28. srpnja pismeno zatražio odgodu utakmice 3. kola SuperSport HNL-a Osijek – Hajduk zbog nastupa na utakmici drugog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijske lige protiv ZTE-a u Zalaegerszegu 3. kolovoza, te potencijalno u trećem kolu kvalifikacija 10. kolovoza, također u gostima. Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja klubovi koji sudjeluju u Uefinim klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu utakmica te je donesena odluka o odgodi, poručio je povjerenik natjecanja Josip Brezni.

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u Uefinom natjecanju.

Osijek je u prvom susretu drugoga pretkola Konferencijske lige pobijedio mađarski Zalaegerszeg sa 1-0 golom Ramona Miereza u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret je 3. kolovoza na ZTE Areni.

U slučaju prolaska, Osijek će u trećem pretkolu igrati protiv rumunjskog Cluja ili turske Adane, a prvi susret je završio 1-1. Termini utakmica su 10. i 17. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.