Odgođeno suđenje Mamiću: Vrbanović nije došao, mora na testiranje na Covid

Foto: fah

Na osječkom sudu za danas je zakazano suđenje bivšem čelniku nogometnoga kluba (NK) “Dinamo” Zdravku Mamiću i još šestorici okrivljenika. No, okrivljenik Damir Vrbanović mora na testiranje na Covid i rasprava je odgođena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Vrbanović, naime, nije došao na sud, imao je temperaturu i ide na testiranje na koronavirus.

Sudac je kazao da je dostavljena potvrda da se telefonskim putem javio obiteljskom lječniku zbog temperature, a njegov odvjetnik je rekao da mu je jutros njegov klijent javio da mora na testiranje za covid, piše N1.

Nema uvjeta za raspravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

USKOK okrivljenike, podsjetimo, tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, izvlačenjem novca oštetili klub za oko 200 milijuna kuna.

Zdravku Mamiću, koji se u bijegu pred hrvatskim pravosuđem sklonio u Bosnu i Hercegovinu, na osječkom Županijskom sudu sudit će se u odsutnosti.

Uz Zdravka Mamića, optuženi su njegov sin Mario Mamić, brat Zoran Mamić, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota te menadžer Nikky Arthur Vuksan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.