Odlazi li Slaven Bilić iz WBA? Zna mu se i nasljednik…

Foto: fah

West Bromwich Albion bi uskoro mogao dobiti novog trenera, iako još na klupi spomenutog kluba ima trenera, Slavena Bilića. Kako ekskluzivno donosi engleski Mirror WBA će vrlo brzo krenuti po Leeja Bowyera. Što će biti sa Slavenom Bilićem, kome, iskreno rečeno, ne ide baš najbolje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik pod velikim je pritiskom zbog ne baš najboljih rezultata te je pod upitnik došao ostanak WBA u Premiershipu. Uprava se, dakle, počela pripremati za izglednu mogućnost da će Bilić morati otići.

Podsjetimo, WBA predstojećeg vikenda igra protiv Tottenhama Jose Mourinha, a kako je Tottenham veliki favorit, iako ni oni ne briljiraju, poraz u jednoj lošoj igri definitivno bi iz igre izbacio hrvatskog stručnjaka. Naime, Bilić je na klupi WBA slavio u samo tri utakmice još od veljače ove godine.

Bilićeva eventualna smjena bi došla neposrednu pred pauzu koja će biti uzrokovana reprezentativnim obvezama. Naime, uskoro kreće završnica grupne faze Lige nacija. Dakle, dobro je tempirana te bi novi trener imao donekle vremena posložiti momčad za nastavak natjecanja. No još ništa nije odlučeno, a Bowyer je favorit za novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, WBA je od dolaska u Premiership potrošio tek 20 milijuna funti na nove igrače te se Bilić više puta zbog toga žalio, no gazde za to nisu imale previše sluha, a Premiership nije isto što i drugi razred engleskog nogometa, koji je, dakako, također vrlo jak.

Inače, potencijalni novi trener WBA, Lee Bowyer,  legenda je Leedsa te bivši igrač Tottenhama koji trenutno trenira Charlton, a s njim ima vrlo dobre rezultate. Dakle, po mjeri je gazda West Bromwicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.