Odlazi li Zlatan Ibrahimović iz Milana zbog Zvonimira Bobana?

Foto: Snimka zaslona

Kako piše La Gazzetta dello Sport Zlatan Ibrahimović odlazi iz Milana: “Zlatanov adio Rossonerima. Odlučio je da neće produljiti ugovor”, piše ugledni talijanski sportski list, koji je cijelu naslovnicu posvetio bivšem reprezentativcu Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je, barem tako, između ostaloga, piše Gazzetta, Zlatan Ibrahimović ogorčen zato što je Milan dao otkaz bivšem kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, legendarnom Zvonimiru Bobanu. Ibrahimović iz Milana odlazi nakon samo tri mjeseca. Sad je samo pitanje odlazi li Ibro doista zbog nekorektnog ponašanja čelnika kluba prema Bobanu ili zato što je shvatio da se bivši prvak Europe ni ove godine u Italiji neće boriti za naslov.

Zvone Boban je uz talijansku nogometnu legendu, Paola Maldinija, bio od proljeća prošle godine glavni operativac kluba te je itekako zaslužan za povratak 38-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića. Dolaskom bivšeg švedskog reprezentativca proigrao je i hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, koji je napokon dobio pravu priliku i na terenu pokazao koliko ju zaslužuje.

Podsjetimo, Zvone je navodno u Milan htio dovesti još početkom sezone, predsjednik Ivan Gazidis se tome protivio, naime, vlasnik kluba, američka korporacija Elliott, imao je drugačije planove, želio je pomladiti momčad. No, s pomlađenom momčadi Milan se tek borio za ostanak u ligi, nakon toga je ipak sve došlo na Bobanovo i doveli su Ibrahimovića, koji će za nekoliko mjeseci napuniti 39 godina.  Dolaskom Ibrahimovića sedmerostruki prvak Europe se približio gornjem dijelu ljestvice te se bori za Europsku ligu, a neki čak sanjaju i Ligu prvaka već ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

S obzirom da je Zvonimir Boban prije tri tjedna dobio otkaz, a nakon što je u razgovoru baš za Gazzettu, kritizirao Gazidisa, njegovi planovi više i nisu važni. Gazidis je, podsjetimo, iza leđa Zvone Bobana dogovorio dolazak Ralfa Rangnicka. Navodno bi Rangnick od sljedeće sezone praktički izgurao Bobana, koji je to shvatio i o tome javno progovorio, što se predsjedniku kluba nije svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.