Oduševljeni navijači: Dvije desetke, dva velemajstora, Luka Modrić i Lionel Messi u zagrljaju!

Foto: fah

Kako smo već pisali u srijedu navečer odigran je na Nou Campu najveći derbi španjolskog nogometa i jedan od najvećih svjetskih derbija općenito. Naime, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja Barcelona i Real odigrali su 1:1, što je rezultat koji objektivno više odgovara prvaku Europe, iako je, naravno, daleko od toga da bi sve bilo gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače hrvatske reprezentacije može radovati činjenica da su svoj veliki obol jednoj sjajnoj utakmici, tijekom koje je bilo pregršt lijepih poteza, dali i hrvatski reprezentativci, u dresu Barce Ivan Rakitić (igrao do 63 minute) te u dresu Kraljevskog kluba kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Podsjetimo, uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja igrat će se 21. veljače na Santigao Bernabeu, a  prednost gola u gostima imat će, naravno, Real, koji je zabio na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je za Real odigrao cijeli susret te je bio među boljim akterima polufinala, o čemu svjedoči i pisanje nekih španjolskih medija. Naime, madridski AS podijelio je fotografiju na kojoj se u zagrljaju nalaze dvije desetke, dva vrhunska nogometaša, Lionel Messi i Luka Modrić.

AS je pozvao svoje čitatelje da spomenutu fotografiju opišu jednom riječju.

”Nogomet” i ”magija”, riječi su koje su čitatelji AS-a najčešće koristili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.