Zdravko Mamić nakon uhićenja sudaca: ‘Konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima…’

Foto: fah

Zdravko Mamić se oglasio na društvenim mrežama nakon uhićenja trojice osječkih sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bolje patiti zbog istine nego biti nagrađen za laž!

Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima.

Nakon što sam prije osam mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima te tri mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za reformu pravosuđa, jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svijetlio sam u mraku, u kojem su mi rijetki bili željni pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucijenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu.

Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo apsolutna su istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima.

Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi”, napisao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.