Ogorčenje navijača talijanskog prvaka: Koga to Juventus dovodi umjesto Marija Mandžukića?

Foto: fah

I dalje navijače Juventusa drži nezadovoljstvo, pa i ogorčenje, ponašanjem njihovog kluba, a pogotovo trenera Maurizija Sarrija, prema bivšem hrvatskom reprezentativcu, Mariju Mandžukiću. Naime, Mandžukić je jedan od SPORTSKIH idola navijača Juventusa, koji su ogorčeni činjenicom da umjesto Mandžukića dovode ”igrača koji mu nije ni sjena…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duža je povijest nezadovoljstva navijača Juventusa radom trenera Sarrija, koji im se odmah na početku svoje ere u Juventusu zamjerio kada je u Everton prodao 19-godišnjeg napadača Moisea Keana te otpisao, kako smo već spomenuli, bivšeg hrvatskog reprezentativca, koji je prošle sezone u tandemu s Ronaldom bio nezaustavljiv za obrane protivničkih momčadi. Mandžu je Sarri otpisao samo dva mjeseca nakon što je ovaj produljio ugovor s Juventusom. I nakon toga mu praktički šansu nije dao.

Pet mjeseci je Mandžukić životario u klubu za koji je odigrao veliki broj vrhunskih utakmica, bilo mu je čak zabranjeno trenirati s prvom momčadi te se i nije pojavljivao u klubu. Mandžukić je svoj spas pred trenerovim progonom pronašao odlaskom u katarski Al-Duhail, međutim, navijači su ipak poručili Sarriju što o njemu i njegovom odnosu prema popularnom Mandži misle, posebno su bili ljuti kad su čuli tko će zamijeniti hrvatskog nogometaša. Naime, Sarri je otpisao Mandžu jer se navodno ne uklapa u njegovu koncepciju, a onda je odlučio dovesti njegovog vršnjaka Oliviera Girouda, igrača koji je pričuva u Chelseaju, i koji je u dvije zadnje godine zabio sedam golova u prvenstvu, a ove je sezone u Premiershipu odigrao manje od 200 minuta i niti jednom nije poentirao.

“Prodali smo Mandžukića, a umjesto njega dovodimo tipa koji mu nije ni sjena”, samo su neki od brojnih komentara ogorčenih navijača Juventusa na društvenim mrežama. Naime, Giroud nije igrač koji zabija 30 golova po sezoni, više igra leđima okrenut prema golu te se njegova kvaliteta bazira na pobjedama u zračnim duelima.  Po mnogima Giroud je potrošen igrač, koji nema ni blizu energiju kakvu posjeduje bivši hrvatski reprezentativac, koji je u svakoj situaciju, čak i kad nije u formi, borben do krajnjih granica, zbog čega je i postao jedan kod navijača najomiljenijih igrača Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, što je tu je, priča Marija Mandžukića u Juventusu je završila, s njegove strane na gospodski način. Juventus? ”Kako su posijali tako će i žeti”, nije prvi puta da se prema igračima koji su svojim igrama i ponašanjem zadužili klub ponašaju nekorektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.