Oko sokolovo Mateo Beusan o spornoj situaciji na Poljudu, prvo dvosmisleno, a onda jasno: Da, bio je to jedanaesterac za Osijek!

Foto: Snimka zaslona

U emisiji Stadion (HTV), u kojoj se analiziraju sporne situacije, već tradicionalno se pojavilo i nadaleko poznato Oko sokolovo, kad BBB-a “omiljeni” Gospar Mateo Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, mnoge je zanimao njegov komentar sporne situacije u 38. minuti utakmice između Hajduka i Osijeka na Poljudu, kada je lopta pogodila tijekom skoka u ruku nogometaša Hajduka Nižića, loptu je prema Nižiću glavom, također tijekom skoka, uputio igrač Osijeka, a ona je pogodila, kako smo rekli, u ruku Hajdukovog igrača. U trenutku udara lopte ruka je već bila u velikoj mjeri spuštena.

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Sudac Marin Vidulin ostao je nijem i nije svirao jedanaesterac. Nakon utakmice trener gostiju Zoran Zekić proglasio je Vidulina, dakle, suca, najboljim akterom utakmice. Hajduk je slavio minimalnih 1:0.

Nižić je skokom povećao obujam tijela, raširivši ruke. Sudac Vidulin bi  manje pogriješio da je svirao penal za goste”, rekao je nejasno, pomalo dvosmisleno, Beusan, no, voditelj je bio uporan i zatražio je od Beusana da se jasno očituje. Beusan je tada bio jasniji i rekao je: ‘Da, bio je to penal...’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.